Wok med nudler, champignon og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Madørets mor Indsendt : Red : |
|
|
Kog nudler som anvist på pakken.
Skær rød peber og gulerod i tynde strimler. Varm sesamolie op i en wok sammen med gul karrypasta og hvidløg. Skær kyllingebrystfiletterne i tynde skiver og kom dem i wokken sammen med Bonduelle Gourmet Champignon, Mini. Steg det til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt fiskesauce og grøntsager. Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt nudler, østerssauce og soja og bland det hele godt sammen. Drys hakkede forårsløg, cashewnødder og koriander over wokretten og server med limebåde til. Tips: Jeg blev kontaktet af en sød Pr-dame i forbindelse med min madblog, hvor hun ville fortælle om Bonduelles nye Gourmet Champignon på glas. De er vildt gode og kan anbefales, selv om jeg aldrig har været så vild med grøntsager på glas. |
|
Opskriften er vist 19246 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne