Red velvet cake
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : MacALF Indsendt : Red : |
|
|
find enten 2 22cm springforme og smør dem ind i smør, og tag en spk mel og fordel i formene så alle sider er med mel.
eller 24 muffinsforme. tænd ovnen på 180 grader tag palmin, sukker, cacao, mel, salt, vaniljeessens, natron i den røreskål og mix sammen til tilføj 1 æg af gangen og mix i 1 minuts tid mellem hvert æg, kom halvdelen af mælken i og mix rundt tilføj resten af mælken og mix videre, kom pastafarve i skal bages midt i ovnen ved 180 grader i 35 - 40 min (til kagen slipper kanten) ps denne kage er meget svampe agtig og blød i toppen så det med at stikke i kagen virker ikke rigtig |
|
Opskriften er vist 5504 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer MacALF - 2012-02-20 22:49:30 glemte lige den er fremragende med chokolade kagemouse (dr. øgter) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne