Smuldrekage med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.
Dej: Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne. Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter. Server kagen lun med koldt flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 148133 gange,
og udskrevet 3495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Petersen - 2013-06-09 08:15:04 Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren. liselotte jensen - 2009-05-18 01:09:33 Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS anonym - 2005-01-01 01:01:01 eller creme fraiche - - 2005-01-01 01:01:01 Vanille is vil også være godt tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne