Svensk pølseret 10
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Brun fedtstoffet i en gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt pølser og paprika, og svits det. Skær kartoflerne i tern, pølserne i skiver og tilsæt dem sammen med tomatpuré og mælk. Krydr med salt og peber og lad retten småkoge 5 minutter. Fløden tilsættes, og retten koger igen 5 minutter ca. Drys med purløg.
|
|
Opskriften er vist 7246 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne