Lakse pandekager
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : IKKE FRYSEEGNET Indsendt af : MASSER Indsendt : |
|
|
Bag 4 tynde pandekager. Smør hver pandekage med et tyndt lag peberrodssalat. Læg fersk røget laks over hele pladen og drus med lidt finthakket rødløg (endelig ikke for meget) og drys så lidt fintklippet purløg på. Rul pandekagerne sammen (evt ved hjælp af bagepapir).
Tips: Kan laves dagen før og sættes i køleskabet natten over (bliver faktisk bedre af det) Serveres med grønne aspareger og lun flutes |
|
Opskriften er vist 7722 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne