Roulader
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Mille Indsendt : |
|
|
1. Smør en rouladeform eller en lav en i bunden af en bradepande af bagepapir. Formen skal være 30x40cm.
2. Pisk æg og melis hvidt. 3. Vend mel og bagepulver i æggesnapsen. 4. Hæld dejen i formen. 5. Bag kagen i ca. 5 min i midten af ovnen ved 225grader. 6. Vend kagen ud på et melisdrysset papir eller folie. 7. Hvis der anvendes fyld 1, smørres dette på og rouladen rulles sammen med det samme. 8. Fyld 2 og 3 lægges først på når kagen er afsvalet. Kartoffelmelet bruges og anvendes så kagen kan rulles selvom den er kold. |
|
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne