Roulader

Roulader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mille

Indsendt :     

Ingredienser:
3 æg
125 g.sukker
60 g.hvedemel
35 g.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 fedtstof til formen
 
 Fyld 1:
1.5 dl.frugtmarmelade
 
 Fyld 2:
1.5 dl.piskefløde piskes til skum og blandes med
2-3 dl.mosede eller fintskåret bær.
 
 Fyld 3:
75 g.smør eller margarine
1.5 dl.flormelis
2 spsk.kakao
 røres sammen med lidt appelsinsaft.
 
Opskrift:
1. Smør en rouladeform eller en lav en i bunden af en bradepande af bagepapir. Formen skal være 30x40cm.
2. Pisk æg og melis hvidt.
3. Vend mel og bagepulver i æggesnapsen.
4. Hæld dejen i formen.
5. Bag kagen i ca. 5 min i midten af ovnen ved 225grader.
6. Vend kagen ud på et melisdrysset papir eller folie.
7. Hvis der anvendes fyld 1, smørres dette på og rouladen rulles sammen med det samme.
8. Fyld 2 og 3 lægges først på når kagen er afsvalet. Kartoffelmelet bruges og anvendes så kagen kan rulles selvom den er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu