Berlinerpfankuchen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
Hak smørret ud i melet.
Rør gæren ud i den lune mælk og kom det i melet. Ælt med sukker og æg til en blank og smidig dej. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik ud med et glad eller en rund form. Læg dem sammen to og to om en skefuld marmelade. Tryk kanterne godt sammen. Eller rul dejen ud i små pølser der samles som ringe. Lad dem hæve i ca. 20 min et lunt sted. Kog dem gyldne i olie eller palmin, 2-3 af gangen. Lad kagerne dryppe af på et fedtsugende papir inden de vendes i sukker. |
|
Opskriften er vist 4054 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne