Sukkerbrødkage med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker hvidt.
Tilsæt citronskal, mel iblandet bagepulver samt fløde og det afsvalede fedtstof. Vend chokoladen i og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen i ca. 45min ved 175grader. Lad kagen svale let af i formen inden den vendes ud. Tips: Kagen kan flækkes og lægges sammen med f.eks. mosede bær og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 3999 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne