Chokoladerand

Chokoladerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
170 g.sukker
4 æggeblommer
200 g.mørk chokolade
4 æggehvider
120 g.hvedemel
 smør eller margarine til formen
 
 Glasur:
100 g.mørk chokolade
2 spsk.stærk kaffe
12-14 Valnøddekerner
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og hæld det i en røreskål. Tilsæt sukker og æggeblommer et af gangen. Rør til massen er let og luftig.
Smelt chokoladen i vandbad.
Pisk æggehviderne stive.
Rør chokoladen i æggemassen, tilsæt mel og vend til sidst æggehviderne i.

Hæld dejen i en smurt randform og bag kagen 40-50min ved 175-200 grader.

Vend kagen ud på en rist, men lad formen blive indtil kagen er kold.

Smelt chokoladen og hæld kaffen i. Smør kagen med glasuren og pynt med nøddekernerne.

TIP: kan serveres som dessert med is eller flødeskum i midten.

Tips:

de 175-200grader er ved alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 4742 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu