Chokoladerand
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet og hæld det i en røreskål. Tilsæt sukker og æggeblommer et af gangen. Rør til massen er let og luftig.
Smelt chokoladen i vandbad. Pisk æggehviderne stive. Rør chokoladen i æggemassen, tilsæt mel og vend til sidst æggehviderne i. Hæld dejen i en smurt randform og bag kagen 40-50min ved 175-200 grader. Vend kagen ud på en rist, men lad formen blive indtil kagen er kold. Smelt chokoladen og hæld kaffen i. Smør kagen med glasuren og pynt med nøddekernerne. TIP: kan serveres som dessert med is eller flødeskum i midten. Tips: de 175-200grader er ved alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 4740 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne