Kalkunsuppe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge Indsendt : |
|
|
Snit rabarber og citrongræs fint. Kom vingerne, grøntsager, suppevisk, hvidløg, salt(max 1/2 spsk per liter) og peber i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Kog op og lad retten simrekoge ca. 1,5 time til kødet er mørt. Kog rabarber og citrongræs med de sidste 20 minutter. Tag kødet op, lad det køle lidt af. Pil kødet fra benene. Sigt suppen.
Mål en liter af til 4 personer. Kog op. Hak forårsløg og chili fint (smid kernerne ud). Kom begge dele i suppen sammen med 50 gr. kalkunkød pr. person. Smag til med salt, peber og sukker. |
|
Opskriften er vist 14712 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne