Kalkunsuppe

Kalkunsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunvinge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kalkunvinger, gerne midterledet
300-500 g.suppeurter
1 suppevisk (f.eks. porretop, persille, timian, laurbærblad)
4 fedhvidløg
4 stilkerabarber
4 stilke.citrongræs
1 spsk.hvid peber
 salt
1-2 smågrønne chili
6 forårsløg
 sukker
 
Opskrift:
Snit rabarber og citrongræs fint. Kom vingerne, grøntsager, suppevisk, hvidløg, salt(max 1/2 spsk per liter) og peber i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Kog op og lad retten simrekoge ca. 1,5 time til kødet er mørt. Kog rabarber og citrongræs med de sidste 20 minutter. Tag kødet op, lad det køle lidt af. Pil kødet fra benene. Sigt suppen.

Mål en liter af til 4 personer. Kog op. Hak forårsløg og chili fint (smid kernerne ud). Kom begge dele i suppen sammen med 50 gr. kalkunkød pr. person. Smag til med salt, peber og sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 14712 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu