Vanillekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
Smør linseformene.
Ælt fedtstof, sukker og mel hurtigt sammen og læg dejen til at hvile et koldt sted i ca. 30 min. Bland fløde, mælk, æggeblommer, hvedemel og sukker i en kasserolle og lad massen småsnurre under piskning. Pas på den ikke koger, men blot bliver tyk og lækker. Sval massen af og tilsæt vanillesukker. Rul halvdelen af dejen ud i 2-3mm tykkelse og stik runde kager ud - disse er til lågene. Rul resten af dejen ud og læg dem ud over 12-16 smurte linseforme. Tryk ud, så hver kageform er dækket af dejen i både bund og på siderne. Læg en klat creme i hver og læg så et låg på hver. Tryk låget fast. Bag kagerne gyldne i ca. 20min ved 200grader og lad dem svale af i formene. Drys med flormelis og pynt med cocktailbær inden servering. Tips: De 200grader er ved alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 7005 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne