Æbletærte med mandellåg 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
1. Smør springformen.
2. Hak melet ud i smørret, tilsæt sukker og ælt dejen hurtigt sammen. Beklæd springformen med dejen - også et godt stykke op af siden. 3. Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Læg dem i formen over dejen. Drys med melis og kanel. 4. Rør marcipanen op med æggeblommen, pisk æggehviden stiv og vend den i massen. 5. Rul massen ud i stænger og læg dem som et fletværk over æblerne. 6. Bag æbletærten gylden i ca. 45min ved 175 grader alm. ovn. Serveres gerne lun med flødeskum eller creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 5717 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Samir - 2014-12-23 19:01:54 smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne