Marengs 05
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Mille Indsendt : Red : |
|
|
Bland æggehvider, sukker og citronsaft.
Sæt den over en kasserolle med vand i (vandet skal koge, men pas på dampen ikke komme i marengsmassen) og pisk så kraftigt i massen, til den er sej og glat. Tilsæt kaffe, kakao og nødder. Sæt marengsmassen i toppe på en bageplade og bag dem ved svag varme (100-125grader) til de er tørre. Marengs opbevares altid i tætsluttende kagedåser. |
|
Opskriften er vist 5614 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne