Italienske småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : theresakjoelby Indsendt : Red : |
|
|
bland mel med sukker, bagepulver og salt.
pisk æggene sammen med kornene af vanilje og finrevet appelsin skal. ælt det i dejen sammen med æggeblandingen. tilsæt grofthakkede mandler og pinjekerner. rul til stænger, der er 1 cm høje og 3 cm brede. Bag dem ca. 15 min ved 200 grader. Inden stængerne afkøles skæres de på skrå ca. 1 cm tykkelse som lægges på siden og tørres/ bages ved 125 grader i ca. 20 min. til de er sprøde. afkøles på en bagerist. Tips: opbevares tørt f.eks. i en kage dåse. du kan også vælge at kun bruge 200 g hvedemel og 75 g kakaopulver så får du lækre chokolade italienske småkager eller dyppe halvdelen af en småkage i chokolade så den halve er syppet og den anden halve er fri. |
|
Opskriften er vist 7051 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne