Franske vafler 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Hak smørret ud i melet og findel det, til det ligner reven ost.
Kom vand og eddike i og ælt dejen godt sammen. Stil den koldt i ca. 30 minutter. Rul dejen ud på et melet bord og stik den ud som medaljer, med et glas eller kolonneform. Kom 4-5 spsk. sukker på et stykke papir. Pensl kagerne med et sammenpisket æg og læg denne side ned mod sukkeret. Rul let med kagerullen henover, så kagerne bliver ovale. læg kagerne med sukkersiden opad på bagepladen. Prik kagerne med en gaffel og bag dem lysebrune ved 220 grader i 8-10 minutter. Smørcreme: Smør røres blødt og herefter røres de øvrige ingredienser i. Tips: Hjemmebagte franske vafler eller øretæver som de også kaldes, er nemme at bage, gode til at have på lager og hurtige at lægge sammen til uventede gæster. De afkølede franske vafler lægges i en kagedåse og opbevares tørt. Smørcremen tages ud af køleskab 1 time før det skal bruges, således det er smørbart. Vaflerne kan lægges sammen med smørcreme, men de er også lækre, når de i sidste øjeblik lægges sammen med flødeskum og hindbærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 10367 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne