Lammegryde med hvide bønner
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne udblødes natten over i vand (alternativt bønner fra dåse der også er kogte).
Udblødningsvandet til bønnerne kasseres og bønnerne koges i ca. 1 time til de er møre.
Lammekødet brunes i en stor pande eller gryde i olien. Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker og kom dem ved sammen med krydderurterne og hvidløget. Til sidst tilsættes tomaterne med væde, vin og ca. dl. vand. Hold øje undervejs med, at der er væde nok ved retten, ellers tilsættes mere vand. Kom låg på og lad det småkoge i 45 min. Tilsæt bønnerne og lad det koge yderligere 30 min. Server i panden med brød og persille |
|
Opskriften er vist 9848 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne