Mormor roulade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : theresakjoelby Indsendt : Red : |
|
|
æg, sukker og vaniljekorn piskes kraftigt til hvidt skum i ca. 5 min.
Mel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i æggemassen. Dejen hældes ud på en bradepande med bagepapir og fordeles i et nogenlunde ens tykke lag. bag kagen 7 min. ved 180 grader midt i ovnen. kagen skal være lys og ikke brun. når kagen er færdigvendes den ud på hovedet på et nyt stykke bagepapir strøjet med en tsk. sikker. 40 g chokolade smeltes over vandbad og afkøles let, imens piskefløden piskes hårdt til den er helt fast og får en let gul farve. hæld den smeltede chokolade i fløden og rør det sammen. de hakkede chokoladestykker vendes i massen. Cremen smøres ud på den afkølede kage og den rulles stramt til en roulade. læg rouladen med kanten nederst. kagen kan med fordel trække et par timer på køl. Tips: server rouladen med mynteblade, få spiselige blomster og friske bær eller anden frugt efter smag |
|
Opskriften er vist 5209 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne