Teriyaki lynstegt laks med sprøde porrer
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mononoke Indsendt : Red : |
Fotograf: Mononoke |
|
Skær laksen i fine stykker med en skarp kniv og læg laksestykkerne i et fad (ikke metal).
Bland sojasauce, tomatketchup, risvinseddike, sukker og hvidløg. Hæld blandingen (eller den købte teriyaki sauce) over laksestykkerne, vend dem og lad dem marinere i ca. 30 minutter. Varm i mellemtiden 3 spsk majsolie i en stor, forvarmet wok. Kom porrerne i wokken og lynsteg dem over middel varme i ca. 10 min. eller til de begynder at blive spræde og møre. Tag porrerne forsogtigt op af wokken med en hulske. Hæld resten af olien (1 spsk) i wokken og kom laksestykkerne og marinaden i. Steg fisken i 2 min. Anret laksen oven på porrerne og pynt med finthakket chili. Serveres omgående. Tips: Man kan sagtens bruge Teriyakisauce købt i supermarkedet og solsikkeolie er lige så godt som majsolie. Retten kan suppleres med jasminris og oksefilet kan bruges istedet for laks. |
|
Opskriften er vist 15790 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer fettekeks - 2013-12-03 13:19:48 Lækker, nem og hurtig ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne