Hvidløgsris med stærk kylling 2
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MrBonus Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløgsris:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og steg det i 1 minut ved moderat varme. Tilsæt risen og steg videre i 2 minutter. Rør kyllingefonden i og kog op. Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter. Lad det stå og trække med låg på i 15 minutter. Stærk kylling: Varm olien op i en gryde eller sauterpande, tilsæt løg, chili og kyllingestrimler og sauter i minutter, til kødet er gyldenbrunt. Rør sukker, østers sovs, kidneybønner og porre i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 10-15 minutter, tilsæt peberfrugter og lad det koger ca 2 minutter. Når det er ved at blive for tykt, tilsættes lidt vand. |
|
Opskriften er vist 5209 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne