Risotto 04
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Lüttge Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm hønsebouillonen
Hak de 4 løg. Smelt 30 gr. smør kom løgene i. Tilsæt risottorisen rør indtil de indsmurt i smør. Tilsæt hvidvin. hæld varm bouillon på, lidt efter lidt. Tilsæt safran. Tag gryden af varmen. Riv en god håndfuld parmesan og kom det i risen. Kom resten af smørret i. Tips: Det vigtigt at risene ikke skylles inden de kommer i gryden og at de er helt indsmurte i smør, hvorved risen ikke koger ud til grød. Kan også serveres med Osso buco. |
|
Opskriften er vist 3661 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne