Forloren hare med raspbacon

Forloren hare med raspbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johannes Rosdahl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket flæskekød
1 dl.Rasp
2 Æg
1 tsk.Kød og Grill Krydderi (Knorr)
0.5 tsk.Peber
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Ingefær
0.5 tsk.Allehånde
200 g.Terning bacon fra fryseren ( i farsen )
150 g.Terning bacon fra fryseren ( på farsen )
2 spsk.Ribsgelé
 
 Til stegning:
3-4 dl.Klar bouillon
 
 Sauce:
1 spsk.Ribsgelé til sovs
 
Opskrift:
Først skal du tage 200 g. bacon fra fryser og læg i frysepose og banke bacon med kødhammer til den er løs fra hinanden og så blende hakke som "rasp"

På skålen:
Resten de øvrige ingredienser tilsættes, en kun 200 g. "rasp" bacon med hele i skålen og lad farsen hvile 1 time tid i køleskab

Smurt med stegemargarine på ovnfast fad og læg farsen som brød form på fadet. 150 g. frosne bacon skal blende hakke som "rasp" og bacon dæk på farsen

Brun det i ovnen på nederste rillen 15 minutter ved 250 grader. Dæmp varmen til 175 grader. Hæld bouillon ved steg "haren" ca. ½ time efter ved 175 grader, til farsen er gennemstegt.

Sauce:
Si skyen op i en gryden, pres så meget som muligt igennem sien med bagsiden af en ske. Varm skyen op og jævn med mejsstivelse udrørt i fløde eller mælk. Kog saucen igennem og smag til salt, peber og ribsgelé.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 13908 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu