Forloren hare med raspbacon
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Johannes Rosdahl Indsendt : Red : |
|
|
Først skal du tage 200 g. bacon fra fryser og læg i frysepose og banke bacon med kødhammer til den er løs fra hinanden og så blende hakke som "rasp"
På skålen: Resten de øvrige ingredienser tilsættes, en kun 200 g. "rasp" bacon med hele i skålen og lad farsen hvile 1 time tid i køleskab Smurt med stegemargarine på ovnfast fad og læg farsen som brød form på fadet. 150 g. frosne bacon skal blende hakke som "rasp" og bacon dæk på farsen Brun det i ovnen på nederste rillen 15 minutter ved 250 grader. Dæmp varmen til 175 grader. Hæld bouillon ved steg "haren" ca. ½ time efter ved 175 grader, til farsen er gennemstegt. Sauce: Si skyen op i en gryden, pres så meget som muligt igennem sien med bagsiden af en ske. Varm skyen op og jævn med mejsstivelse udrørt i fløde eller mælk. Kog saucen igennem og smag til salt, peber og ribsgelé. |
|
Opskriften er vist 13905 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne