De Bedste Muffin
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Annaconda1 Indsendt : Red : |
|
|
varm ovnen op til 200º. sæt muffinsformene på en bageplade
Varm mælk og smør i en lille gryde på et lavt blus til smørret er helt smeltet pisk æg og sukker i 2 minutter. Bland alle de tørre ingredienser sammen men IKKE kakao. Sørg for at ovnen er blevet varm inden du rør dem i æggeblandingen. Rør forsigtigt smørmælken i, men hvis du rør for meget, efter bagepulveret er kommet i, kan luftboblerne slippe ud, så kagerne bliver flade og hårde. Fyld formene halvt op( Hvis du vil have chokolademuffins, fylder du halvdelen af dejen i formene, rører 3 spsk. kakao i resten af dejen og fordeler den i formene). Stil kagerne i ovnen med det samme og bag dem i 200º i 15 min. Tips: Hvis der kommer glassur på skal den stå og tøre i et par timer i køleskabet |
|
Opskriften er vist 4980 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne