Rabarberkage med smuldredej 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.
Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Serveres med vaniljeis eller flødeskum. Tips: I stedet for rabarber kan bruges æbler. |
|
Opskriften er vist 342176 gange,
og udskrevet 12835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (228 stemmer) |
|
Kommentarer Laura Emma - 2016-05-08 12:46:59 Man kan også sarveres med kold cram fraiche Sekretæren - 2015-05-21 10:06:39 Skal rabarberne virkelig ikke koges først? Jeg forestiller mig, at de er lidt rå, og det lyder for nemt til at være sandt :-)Det er det nok ikke, for så havde I selvfølgelig ikke skrevet det. Bo - 2014-05-19 16:25:16 Prøv at blande kokosmel i dejen, det smager skønt anonym - 2014-05-04 12:23:32 Rigtig lækker og nem at lave Britt - 2013-05-31 11:13:39 Forslag til Sundere smuldredej (opskrift til 8 personer): 90 g havregryn 100 g. sukker 100 g. smør Inger Rudebeck - 2013-05-21 15:02:19 Før smuldredejen kommes på, drøs da lidt kanelsukker på. Så bliver smagsoplevelsen perfekt. Har man lidt mandler til smuldredejen, ja, så er det bare guf. P.S. Kalorietabellen holder så ikke stik. TinaB - 2012-05-29 19:36:49 Jeg plejer at drysse lidt stødt ingefær og vanilijekorn ned til rabarberne når jeg laver en lignende smuldre kage... det står godt til rabarberne :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne