Ananaskage med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ja Indsendt af : Laura Og Simone Indsendt : Red : |
|
|
Start med at rive appelsinskralden. Derefter pres dem.
Skær ananassen i små, tynde, firkanter. Tag nu sukker, mel, og margarinen/sukkeret i en skål. Rør godt, og kom de tre æg i. Når du har rørt æggene godt ind, i dejen, så kom bagepulver, ananas, appelsin skraldet og saften i. Rør godt. Du bemærker nok, at dejen er måske en anelse flydende, men det sker der intet ved. Kagen bages ved 170 grader, varmluft. Det tager ca. 50 minutter, så har du en dejlig ananas-appelsin kage! (-: Tips: Du kan eventuelt tage glasur på. |
|
Opskriften er vist 5805 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne