Ananaskage med appelsin

Ananaskage med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Laura Og Simone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
200 g.sukker
200 g.smør/margarine
2 økologiske appelsiner og skalden derfra, og saften derfra
3 æg
1 spsk.strøget bagepulver
1 knsp.vaniljesukker
 1 af 3 ananas
 
Opskrift:
Start med at rive appelsinskralden. Derefter pres dem.
Skær ananassen i små, tynde, firkanter.
Tag nu sukker, mel, og margarinen/sukkeret i en skål. Rør godt, og kom de tre æg i.
Når du har rørt æggene godt ind, i dejen, så kom bagepulver, ananas, appelsin skraldet og saften i.
Rør godt. Du bemærker nok, at dejen er måske en anelse flydende, men det sker der intet ved.

Kagen bages ved 170 grader, varmluft.
Det tager ca. 50 minutter, så har du en dejlig ananas-appelsin kage! (-:

Tips:

Du kan eventuelt tage glasur på.





karakterer:
Opskriften er vist 5824 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu