Kartoffel-Porresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Julie.D Indsendt : Red : |
|
|
Snit/hak/skær alle grøntsagerne og svits dem i en varm gryde med olie i 5-10 min. Kom herfter vandet med bouillonterningen, en persille dusk og timianen i og lad det simre i ca. 20-30 min. til kartoflerne er møre og krydrer godt med masser af salt og peber. Begynd at stege baconen og sluk for varmen til suppen eller skrug ned på det laveste. Når suppen ikke koger mere hældes mælken eller fløden i suppen og står i ca 5 min. på det slukkede blus. Blend derefter suppen (og varm den evt. igen lidt op hvis den ikke har den ønskede temperatur) og server med masser af sprød bacon og hakket persille ovenpå.
Tips: Server med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 23139 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2015-10-05 19:50:23 Super dejlig suppe og meget nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne