Pastasalt med kylling og persilleolie
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges efter anvisning på pakken.
Kyllingefileterne koges i vand med de opløste hønsebouillon-terninger i ca. 10 min. (de skal være gennemkogte) og skæres i små tern på. Imens laves persilleolien: Alle ingredienser blendes helt fint og smages til med salt og peber - den smager måske meget af hvidløg, men smagen mildnes når olien blandes med resten af salaten. Man behøver ikke at bruge al olivenolien - bare så man synes at det passer. Det skal dog være flydende og som en dressing, som lægger sig om pasta, kylling og grøntsager. Persilleolien kan med fordel blandes med pasta og kylling, mens disse stadig er varme/lune! Når pasta/kyllinge-blandingen er helt kold, skæres snackpeber og ærter/asparges fine tern/stykker, og blandes med pasta og kylling. Tips: Super lækker som let sommer-aftensmad, evt. med lækkert brød til. Ellers perfekt som en del af frokostbord/buffet. Hurtig og nem at lave! |
|
Opskriften er vist 5251 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne