Chokoladekage 34
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : majanita Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøret, kom chokoladen i og lad det køle lidt af. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det bliver lyst i farven. Bland chokoladen og smørblandingen i, derefter mel og til sidst de piskede æggehvider, som vendes forsigtigt med let hånd.
Bages på den nederste rille ved 175° ca. 30-40 minutter. Pyntes med flormelis. |
|
Opskriften er vist 4773 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne