Olivenbrød
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt : Red : |
|
|
Smulder gæren i det lunkne vand og opløs det under omrøring. Tilsæt salt, olie og æg og bland det hele godt.
Kom melet i lidt efter lidt og ælt dejen til den er smidig og slipper dejskålen. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i Ca. 30 min. Ælt atter dejen på et melet bord. Del den i 4 lige store dele. Tril hver del til en bold og rul dem ud til runde plader, ca 20 cm. i deameter. Læg to af dejpladerne på en smurt bageplade. Fordel hakkede Oliven og ost herover. Dæk med de resterende dejplader og klem kanterne godt sammen. Lad brødene efterhæve til de har fået dobbelt størrelse, ca. 20min. Bag brødene ved 225 grader i 25-30 min. Lad dem køle af på en bagerist godt til- dækket med et klæde, så skorpen ikke bliver hård. |
|
Opskriften er vist 13768 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2009-03-16 13:32:27 Det kan da ikke passe at der står 1 oliven. Jeg står og vil bage olivenbrød, det er den anden opskrift der er fejl i. Venlig hilsen Anne Trølund |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne