Kylling i sød karry
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
kog kyllingen mør i vandet tilsat 1 bouillon terning og laurbærblade. Sæt kyllingen til afkøling.
Skil fedt fra vandet. Pluk kyllingen i små stykker. Svits karry i lidt margarine og tilsæt væden fra kyllingen. Jævn med maizena og smag til. Tilsæt brun farin til sovsen har den ønskede sødme og tilsæt de frosne ærter. Lad simre i 5 min. Tilsæt kyllingekødet og lad småsimre igen i ca. 5 min. Server med kogte ris og evt. flutes. Tips: Jeg plejer selv at tilsætte 4-5 spsk. brun farin men det er en smagssag hvor sødt man kan lide det |
|
Opskriften er vist 5799 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne