Påske cookies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag smørret ud af køleskabet i god tid så det er blødt.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Rør smør og sukker sammen i en skål med håndmikseren eller en ske. Hæld farin og æg i og rør videre kom de tørre ingredienser i. Rør til dejen er jævn. Rør forsigtig grofthakkede påskeæg i med en ske, gem 1/4 til at drysse oven på. læg bagepapir på bagepladen. sæt dej klumper på pladen med 2 spiseskeer og tryk dem lidt flade. Sørg for, at kagerne er nogenlunde lige store. der skal være god plads mellem dem. Sæt pladen i ovnen på næstøverste rille og bag dem cirka 8-9 minutter, til de er lysebrune. |
Opskrift på påske cookies - en knasende fristelseMed denne opskrift på hjemmelavet påske cookies kan du hurtigt mikse en dej sammen og have en bunke lækre knasende sprøde cookies klar til kaffebordet. De grofthakkede påskeæg giver lige det sidste pift, og du kan med fordel servere dine cookies på et flot fad sammen med en håndfuld små påskeæg ved siden af.Gå endelig på opdagelse i mange andre spændende påskeopskrifter her på siden. Historien om cookiesCookies stammer sandsynligvis fra Persien, hvor en række bagere i det 7. århundrede skulle teste temperaturen i ovnen med en mindre klat kagedej. Dette resulterede ved et tilfælde i cookies. Hurtigt blev cookies særdeles populære, og de små sprøde kager spredte sig til Europa i forbindelse med Persiens erobring af Spanien. I 1600-tallet kom cookien til USA, hvor den fik sin karakteristiske form og udseende, som vi i dag kender fra en amerikansk cookie. USA er desuden det folkefærd i verden, som indtager flest cookies.Hvert europæisk land har sine egne præferencer, når det kommer til cookies, og særligt Danmark er kendt for sin småkage-kultur, hvilket har affødt høj popularitet i Asien og USA, som hvert år importerer danske småkager i massevis. |
Opskriften er vist 298898 gange,
og udskrevet 6097 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (393 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne