ChololadekagEN
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Finemor Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader. Brug en håndmixer til at piske æg, sukker og vanille sammen til en lettere luftig substans (ca. 1-2 min. på højeste hastighed). Bland resten af ingredienserne i, og spæd eventuelt op med lidt mælk, hvis dejen bliver for tyk (den skal være til at hælde fra skålen og ned i kageformen). Smør kageformen med lidt margarine.
Bages på 175 grader i ca. 30 min., såfremt at dejen når ca. 2,5 cm op i kageformen (som skal være ca. 15x20 cm). Læg evt. en glasur på kagen, bestående af flormelis og en smule kogt vand, det fremhæver den robuste smag af chokolade. |
|
Opskriften er vist 5247 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne