Fyldig chokolade milkshake
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ja Indsendt af : Giesji Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen sammen med et glas kakao i en gryde ved lav varme. Stil blandingen til at køle (behøver ikke være is-kold, men det hjælper) i køleskabet eller fryseren.
Lad isen stå en smule ude så den kan nå at blive blød. Fyld ca. en tredie del af blenderen med is, og held chokolade blandingen i, og fyld det resterende op med kakaomælk. Blend og server med sugerør. Pyntes evt. med en smule revet chokolade på toppen. Tips: Holdes på køl eller fryses ned i en boks. Husk at blende en kort gang hvis blandingen har fået lov at stå en smule indtil næste servering, for at få optimal skummende "shake". |
|
Opskriften er vist 3568 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne