Hvid chokolade/vanillie milkshake
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Fryseegnet : Ja Indsendt af : Giesji Indsendt : Red : |
|
|
Smelt den hvide chokolade i 2½dl mælk i en gryde over svagest varme mulig. Tilsæt vanilje.
Når chokoladen er smeltet, stilles den i fryseren eller køleskabet for at køle ned (behøver ikke være iskold, men det hjælper). Fyld blenderen næsten en tredjedel med is. Det er en fordel at isen har fået lov at stå i stue temperatur i lidt tid, så den er dejlig blød. Held chokolade blandingen i blenderen, og fyld resten med mælk, og blend. Tips: Blend gerne blandingen en kort tur igen hvis blandingen for lov at stå lidt tid (i køleskabet). |
|
Opskriften er vist 4725 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-07-19 11:12:03 1 tsk vanilje? Håber du mener vanilje sukker?! Ellers bliver det en stærk og DYR shake! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne