Lækker og billig pesto
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : NannaZ Indsendt : Red : |
|
|
I nævnte rækkefølge stødes ingredienserne i en morter.
Hvidløget skal være helt stødt inden basilikum tilsættes. Tips: Rucolaen kan være rigtig svær at morte så en god idé er at hakke det eller blende det (LIDT!). Hak også mandler og pinjekerner groft hvis du vil gøre det let for dig selv :-) Du får en stor portion ud af denne her opskrift. Men tro mig det bliver også spist hurtigt! |
|
Opskriften er vist 5091 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne