Påske cupcakes
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, revet appelsinskal, sigtet hvedemel og sigtet bagepulver og rør dejen godt, Vend til sidst hvid chokolade i dejen. Fordel dejen i muffinsforme. Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. Frosting: Bland flormelis, blødt smør, mælk og vaniljesukker i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Tilsæt evt. lidt mere flormelis hvis frostingen er for flydende. Pynt de afkølede cupcakes med frosting. Pynt: Pynt med mini chokolade påskeæg Tips: Skift evt. den hvide chokolade ud ned groft hakkede chokolade påskeæg. |
Påske cupcakes opskrift - slip fantasien løsHvis du ønsker at toppe påskefrokosten med lidt til den søde tand, finder du her opskriften på påske cupcakes. Cupcakes er nemme at lave, og de kan med fordel bages dagen før. Du kan dekorere kagerne med glasur eller frosting, hvor du tilsætter farve. Eksperimenter gerne med forskellige motiver såsom kyllingansigter, påskelam eller små fuglereder med chokoladeæg. Anvend en sprøjtepose med tyl til at sprøjte frostingen ud på kagerne. Hvis du ikke er særlig kreativ, kan du altid søge på “påske cupcakes” på nettet og finde inspiration til dine cupcakes.Hvor stammer cupcakes fra?De første cupcakes så dagens lys i 1800-tallet, hvor de for første gang blev nævnt i en amerikansk kogebog. Frosting og kagepynt er karakteriserende for de små kager, som kan få ethvert kaffebord til at lyse op. Du må ikke forveksle cupcakes med muffins, da muffins er større, dejen er tykkere og toppen hæver betydeligt mere end toppen på en cupcake. Toppen på en cupcake er mere flad, hvilket gør det langt nemmere at dekorere den med frosting og andet pynt. |
Opskriften er vist 11325 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne