Påske cupcakes

Påske cupcakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Påske cupcakes, billede 4 Påske cupcakes, billede 1 Påske cupcakes, billede 2 Påske cupcakes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Mandelmel
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Frosting:
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Chokolade påskeæg, mini
   
Opskrift:
Dej:
Pisk smør og sukker sammen i en skål.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt efter hvert æg.
Tilsæt mandelmel, revet appelsinskal, sigtet hvedemel og sigtet bagepulver og rør dejen godt,
Vend til sidst hvid chokolade i dejen.

Fordel dejen i muffinsforme.
Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Frosting:
Bland flormelis, blødt smør, mælk og vaniljesukker i en skål.
Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.
Tilsæt evt. lidt mere flormelis hvis frostingen er for flydende.
Pynt de afkølede cupcakes med frosting.

Pynt:
Pynt med mini chokolade påskeæg

Tips:

Skift evt. den hvide chokolade ud ned groft hakkede chokolade påskeæg.





Beskrivelse:

Påske cupcakes opskrift - slip fantasien løs

Hvis du ønsker at toppe påskefrokosten med lidt til den søde tand, finder du her opskriften på påske cupcakes. Cupcakes er nemme at lave, og de kan med fordel bages dagen før. Du kan dekorere kagerne med glasur eller frosting, hvor du tilsætter farve. Eksperimenter gerne med forskellige motiver såsom kyllingansigter, påskelam eller små fuglereder med chokoladeæg. Anvend en sprøjtepose med tyl til at sprøjte frostingen ud på kagerne. Hvis du ikke er særlig kreativ, kan du altid søge på “påske cupcakes” på nettet og finde inspiration til dine cupcakes.

Hvor stammer cupcakes fra?

De første cupcakes så dagens lys i 1800-tallet, hvor de for første gang blev nævnt i en amerikansk kogebog. Frosting og kagepynt er karakteriserende for de små kager, som kan få ethvert kaffebord til at lyse op. Du må ikke forveksle cupcakes med muffins, da muffins er større, dejen er tykkere og toppen hæver betydeligt mere end toppen på en cupcake. Toppen på en cupcake er mere flad, hvilket gør det langt nemmere at dekorere den med frosting og andet pynt.

karakterer:
Opskriften er vist 11325 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22937 (5461 kcal)
KJ pr. stk. 1911 (455 kcal)
Vægt ialt 1244 gram
Vægt pr. stk. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1843 KJ (439 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 27.6 gram
Kulhydrat 43.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu