Susannes fastelavnsboller

Susannes fastelavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : sanneskat

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hvedemel
500 g.margarine
40 g.sukker
2 tsk.salt
1 tsk.kardemomme
2 æg
150 g.gær
4 dl.mælk
 
 Fyld:
200 g.margarine
200 g.sukker
200 g.marcipanmasse
 
Opskrift:
Mel, margarine smuldres sammen,
salt kardemomme og æg tilsættes,
mælken hvori gæren er opløst, kommes i og dejen æltes godt sammen.

Deles i 2 og hver del rulles ud til en firkant på 1 cm. tykkels, og deles i 30 stykker.

På midten af hvert stykke afsættes en klat fyld og hjørnerne foldes ind over fyldet.
Bollerne anbringes på pladen med sammenfoldningen nedad.
hæver lunt i ca 15 min.

Pensles med æg og
med en finger trykkes en fordybning, deri fyldes enten syltetøj eller creme.
Stilles til hævning i ca. 20 min. og bages ved 250 grader i ca. 12 min.
Pyntes med glasur

Tips:

Man kan lave ligeså mange man vil der er aldrig nok, de bliver spise rub og stup





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags fastelavnsboller med creme

karakterer:
Opskriften er vist 6849 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu