Susannes fastelavnsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : ja Indsendt af : sanneskat Indsendt : Red : |
|
|
Mel, margarine smuldres sammen,
salt kardemomme og æg tilsættes, mælken hvori gæren er opløst, kommes i og dejen æltes godt sammen. Deles i 2 og hver del rulles ud til en firkant på 1 cm. tykkels, og deles i 30 stykker. På midten af hvert stykke afsættes en klat fyld og hjørnerne foldes ind over fyldet. Bollerne anbringes på pladen med sammenfoldningen nedad. hæver lunt i ca 15 min. Pensles med æg og med en finger trykkes en fordybning, deri fyldes enten syltetøj eller creme. Stilles til hævning i ca. 20 min. og bages ved 250 grader i ca. 12 min. Pyntes med glasur Tips: Man kan lave ligeså mange man vil der er aldrig nok, de bliver spise rub og stup |
|
Opskriften er vist 6822 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne