Indisk fiskefad
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : dias Indsendt : Red : |
|
|
Karry, koriander, hvidløg og chili svitses i lidt smør i en sauterpande. Løget hakkes fint og svitses med. Porerne skæres i tynde skiver og kommes også i panden. Når porerne netop er blevet bløde tilsættes den frosne spinat, kokosmælken og en bouillonterningen, og blandingen simrer under låg indtil spinaten er tøet op. Smages til med salt.
Fisken lægges i et lag i et ovnfast fad og drysses med peber. Blandingen hældes over (evt. tilsættes lidt vand, hvis den er for tyk), og der drysses lidt rasp på toppen. Fadet stilles i ovnen ved 200 grader i 25 min. Ris eller bulgur hældes i 6dl kogende vand og koges i 10-12 min. Tips: Hvis du bruger frossen fisk, er det en god ide at lægge den i fadet til at begynde med, og hælde 1/2 cm vand i fadet. |
|
Opskriften er vist 10481 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne