Indisk fiskefad

Indisk fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dias

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.smør
1 tsk.mild karry
2-3 tsk.stødt koriander
2-3 fedhvidløg
 lidtchili
1 lille løg (evt. forårsløg)
2 porrer
200 g.frossen spinat
400 ml.kokosmælk
1 bouillonterning grøntsags
400 g.pangasiusfilet
4 dl.bulgur el. ris
 rasp
 salt
 peber
 
Opskrift:
Karry, koriander, hvidløg og chili svitses i lidt smør i en sauterpande. Løget hakkes fint og svitses med. Porerne skæres i tynde skiver og kommes også i panden. Når porerne netop er blevet bløde tilsættes den frosne spinat, kokosmælken og en bouillonterningen, og blandingen simrer under låg indtil spinaten er tøet op. Smages til med salt.

Fisken lægges i et lag i et ovnfast fad og drysses med peber. Blandingen hældes over (evt. tilsættes lidt vand, hvis den er for tyk), og der drysses lidt rasp på toppen. Fadet stilles i ovnen ved 200 grader i 25 min.

Ris eller bulgur hældes i 6dl kogende vand og koges i 10-12 min.

Tips:

Hvis du bruger frossen fisk, er det en god ide at lægge den i fadet til at begynde med, og hælde 1/2 cm vand i fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 10520 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu