Nem Pekingand
Indsendt af : Martin Indsendt : Red : |
|
|
Peking and er meget besværlig, at lave selv fra bunden. Så dette er en lækker og nem genvej, der kan gøres for små hundrede kroner og med meget kort tilberedningstid.
Hos den lokale asiatiske købmand kan man i fryseren finde en forberedt peking and og frosne kinesiske pandekager. Begge dele skal have lov at tø op inden brug. Anden tager en dags tid i køleskabet og pandekagerne i 30-60 minutter. Hos den asiatiske købmand finder du også hoisinsauce og formentlig også agurk og forårsløg, ellers må du en tur i supermarkedet. Den optøede and ligges i en bradepande (skindet op) beklædt med bagepapir og sættes i en 210-220 grader varm ovn i ca. 10-20 minutter. Man skal lige holde øje med den. Den skal være ret mørk. Slut af med grill, så skindet bliver godt sprødt. Imens kan agurk og forårsløg rengøres og skæres i tynde stænger. Pandekagerne varmes i mikroovnen i et minut på en tallerken overdækket med film. Eller dampes i en damper. Efter stegning, skæres anden i en centimetertykke skiver Servering: Retten anrettes ved bordet. En pandekage smøres med hoisinsauce, derefter ligger man et par skiver and, forårsløg og agurk. Pandekagen rulles sammen. Velbekomme. Tips: Vejledende priser for ingredienser: Frosne kinesiske pandekager 8 kr., frossen udbenet pekingand 70 kr., hosinsauce 20 kr. |
|
Opskriften er vist 7225 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne