Hjemmelavet marcipan
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog sukkeret op med vandet og lad det koge til en tyk sirup. Hvis det krystalliserer hældes en smule mere vand i, til det er opløst.
Kør mandlerne igennem en kødmaskine to gange. Kom de malede mandler i en røreskål og tilsæt den let afkølede men stadig varme sirup lidt efter lidt under omrøring. Køl massen af og ælt med parfumeret vand, og flormelis efter konsistens, og hvor sød man vil have massen. |
|
Opskriften er vist 58001 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne