Rabarber i gele

Rabarber i gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.rabarber
300 g.rabarber til saft
140 g.sukker
15-20 mynteblade, snittet fint
2 Husblas, blade
 
Opskrift:
Skær de 375 g rabarber i mindre stykker på tværs. Kør resten gennem saftpressen. Fjern det grå skum der lægger sig på toppen.

Bland rabarberstykker med sukker, lad dem trække 30 minutter.

Bag i ovnen ved 175 grader C til rabarberne er møre og sukkeret er helt opløst. Rør rundt et par gange undervejs. Tilsæt mynten et par minutter før rabarberne tages ud. Si saften fra.

Smelt husblasen i 2 spsk varm saft. Bland med den pressede saft og tilføje så frasiet saft til i alt 1 3/4 dl. Justér evt. med sukker. Brug overskydende saft til saftevand - eller i flødeskum.

Fordel blandingen i individuelle forme beklædt med husholdningsfilm (polyætylen). Stil koldt 3-4 timer til geléerne forsigtigt kan vendes ud.





karakterer:
Opskriften er vist 11455 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu