Rabarber i gele
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær de 375 g rabarber i mindre stykker på tværs. Kør resten gennem saftpressen. Fjern det grå skum der lægger sig på toppen.
Bland rabarberstykker med sukker, lad dem trække 30 minutter. Bag i ovnen ved 175 grader C til rabarberne er møre og sukkeret er helt opløst. Rør rundt et par gange undervejs. Tilsæt mynten et par minutter før rabarberne tages ud. Si saften fra. Smelt husblasen i 2 spsk varm saft. Bland med den pressede saft og tilføje så frasiet saft til i alt 1 3/4 dl. Justér evt. med sukker. Brug overskydende saft til saftevand - eller i flødeskum. Fordel blandingen i individuelle forme beklædt med husholdningsfilm (polyætylen). Stil koldt 3-4 timer til geléerne forsigtigt kan vendes ud. |
|
Opskriften er vist 11455 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne