Tivoliisrand
Indsendt af : ChristinaN Indsendt : |
|
|
Æg, sukker og vanille piskes let og luftigt. Flødes piskes stiv, og vendes i æggemassen.
Hak de øvrige dele meget groft og vend dem i ismassen. Hældes i en form og fryses. |
|
Opskriften er vist 3844 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Æbleolsen - 2021-11-08 22:01:18 En klassiker fra min barndom. Min mor laver den stadig hvert år til Mortens Aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne