Plantebaseret Fyldte Auberginer
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 25 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidløg og det ene rødløg groft.
Hæld tomatsauce i et ildfast fad, tilsæt løgene og drys 1 tsk oregano hen over sammen med salt og peber. Lad fadet stå.
Hak nu det andet rødløg fint, sammen med foråsløg og auberginefyldet i tern.
Tilsæt 1/2 tsk spidskommen til en tør pande, ved middel varme. Rør rundt til det dufter (må ikke blive brændt.) Tilsæt nu smør til panden, rødløg, forårsløg og auberginetern. Tilsæt tandoori krydderi og skru op for varmen. Svits grøntsagerne i ca. 4-5 min. ca. Sluk og tag af varmen. Pisk planteæg, plantemælk, karry, soya og (den anden halvdel af) spidskommen sammen i en skål. Bland fyldet fra den varme pande over i skålen og vend det sammen. Tilsæt evt. lidt salt og peber til fyldet. Placer nu de udhulede auberginer i fadet med tomatsauce og hæld auberginefyldet i de to aubergine 'forme'. Top evt. med fortrukken planteost og græskarkerner. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 30-35 min. Nyd evt. med friskhakket persille, purløg eller koriander og vegansk creme fraiche til. |
|
Opskriften er vist 730 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne