Plantebaseret Fyldte Auberginer

Plantebaseret Fyldte Auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : TrueGreens

Tilberedningstid : 25 minutter

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Til fadet:
2 auberginer
1 ds.tomatsauce
2 fedhvidløg
1 rødløg
1 tsk.oregano
 Salt
 peber
 
 Planteæg blanding:
1 dl.planteæg
1 dl.plantemælk
0.5 tsk.karry (valgfri)
0.5 tsk.spidskommen
1 tsk.soya
 
 Grøntsags fyld:
1 finthakket rødløg
1 rød Snackpeber
2 foråsløg
1 spsk.plantesmør
1 tsk.tandoori krydderi
0.5 tsk.spidskommen
 En lille håndfuld græskarkerner (valgfri)
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak hvidløg og det ene rødløg groft. Hæld tomatsauce i et ildfast fad, tilsæt løgene og drys 1 tsk oregano hen over sammen med salt og peber. Lad fadet stå. Hak nu det andet rødløg fint, sammen med foråsløg og auberginefyldet i tern.

Tilsæt 1/2 tsk spidskommen til en tør pande, ved middel varme. Rør rundt til det dufter (må ikke blive brændt.) Tilsæt nu smør til panden, rødløg, forårsløg og auberginetern. Tilsæt tandoori krydderi og skru op for varmen. Svits grøntsagerne i ca. 4-5 min. ca. Sluk og tag af varmen.

Pisk planteæg, plantemælk, karry, soya og (den anden halvdel af) spidskommen sammen i en skål. Bland fyldet fra den varme pande over i skålen og vend det sammen. Tilsæt evt. lidt salt og peber til fyldet. Placer nu de udhulede auberginer i fadet med tomatsauce og hæld auberginefyldet i de to aubergine 'forme'. Top evt. med fortrukken planteost og græskarkerner.

Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 30-35 min. Nyd evt. med friskhakket persille, purløg eller koriander og vegansk creme fraiche til.





karakterer:
Opskriften er vist 739 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu