Græske kødboller i tomatmarinade 02

Græske kødboller i tomatmarinade 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frank W

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
1 æg
1 revet løg
2-3 dl.mælk
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
0.5 tsk.stødt koriander
0.5 tsk.tørret basilikum
 
 Tomatmarinade:
1 ds.flåede tomater
1 ds.konc. tomatpure
2 spsk.olie
1 spsk.vineddike
 paprika
 evt.tabasco
 
Opskrift:
Kødboller
Bland alle ingredienserne og stil på køl ½ time. Form farsen med en ske til store runde boller og steg dem gyldne i fedtstof ved svag varme i alt ca 8 min.

Tomatmarinade
Blend eller purer de flåede tomater samt halvdelen af væden fra dåsen, konc. pure, olien og vineddiken. Smag til med paprika, salt, peber og evt. tabasco.

Tips:

Serveres med en grøn salat med oliven og fetaost, groft brød





karakterer:
Opskriften er vist 4609 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu