Græske kødboller i tomatmarinade 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Frank W Indsendt : Red : |
|
|
Kødboller
Bland alle ingredienserne og stil på køl ½ time. Form farsen med en ske til store runde boller og steg dem gyldne i fedtstof ved svag varme i alt ca 8 min. Tomatmarinade Blend eller purer de flåede tomater samt halvdelen af væden fra dåsen, konc. pure, olien og vineddiken. Smag til med paprika, salt, peber og evt. tabasco. Tips: Serveres med en grøn salat med oliven og fetaost, groft brød |
|
Opskriften er vist 4609 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne