Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé

Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.rabarber
500 g.gode modne tomater
4 Vaniljestang
1 citron
600 g.sukker
5 dl.vand
 
 Citronsoufflé:
60 g.citronsaft
60 g.piskefløde
3 æggeblommer
25 g.sukker
15 g.kagecremepulver eller Maizena
3 æggehvider med 50 g sukker
 
Opskrift:
Citronsaft og piskefløde koges sammen. Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen. Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op. Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider. Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren. Citronsouffléen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.

Rabarberkompot:
Sukkerlagen koges med vaniljestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 11480 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu