Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Citronsaft og piskefløde koges sammen.
Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen. Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op. Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider. Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren.
Citronsouffléen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
Rabarberkompot: Sukkerlagen koges med vaniljestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab. |
|
Opskriften er vist 11477 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne