Citron kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Frank W Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Gnid den rensede kylling ind- og udvendigt med olivenolie, frisk reven citronskal samt salt og peber. Fyld kyllingen med skiver af 2 citroner, hvidløg og masser af frisk timian. Læg kyllingen med brystet op i et ovnfast fad. Brun den i ovnen i 20 min. ved 225 grader, skru ned på 175 grader og steg færdig ca. 50 min. Kødsaften skal være klar når du vrikker med låret. Server med kartofler i tern vendt i olivenolie og timian og bagt i ovn ca. 45 min ved 200 grader og friskrevet gulerødder der er vendt i olivenolie og æbleeddike |
|
Opskriften er vist 6285 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne