Eksotisk mørbradret

Eksotisk mørbradret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frank W

Indsendt :      Red :
Eksotisk mørbradret, billede 4 Eksotisk mørbradret, billede 1 Eksotisk mørbradret, billede 2 Eksotisk mørbradret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Karry
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
  Pynt:
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver.

Pil og hak løgene. Opvarm olien på en pande. Svits løgene ca. 2 min. tilsæt karry.
Brun mørbradbøfferne.
Tilsæt bouillon, kokosmælk, salt og peber. Bring det i kog.
Dæmp varmen og lad retten simre til den er jævn ca. 20 min.

Kog risene imens, men tilsæt ikke salt.

Drys med hakket purløg inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 28188 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11868 (2825 kcal)
KJ pr. Pers. 2967 (706 kcal)
Vægt ialt 1953 gram
Vægt pr. Pers. 488 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 607 KJ (144 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 15.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu