Hvid chokoladecreme med bær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : ronaldingo Indsendt : Red : |
|
|
udblød husblassen i en skål kold vand i 10 min.
bræk den hvide chokolade i små stykker, og opvarm den hvide chokolade og fløden i en gryde for lav varme. Rør indtil, chokoladen smelter, og blandingen bliver glat og ensartet. Tilsæt husblassen (knug den forsigtigt for at fjerne overskyende vand) og rør, indtil den er opløst helt. Tag gryden fra varmen, og pisk i 3 min. gør bærrene klar, og fold dem i den hvide chokolade creme. smelt den mørke chokolade over vandbad, og fyld dem i en sprøjtepose. tegn spiraler eller andre mønstre op indersiden af 6 glas. stil dem herefter på køl i ca. 5 min. (dette er en flot pynt, til den hvide chokoladecreme) tag glassende ud af køleskabet, og kom den hvide chokolade creme i. køl af i 1-2 timer. Tips: Alle frugter og bær kan bruges, syntes dog jordbær er bedst! i starten kan massen godt virke tynd, men efter en tur i køleskabet, bliver den lind og lækkert! tid i køleskabet kan godt varierer lidt, så heller have den på køl i 2 timer. |
|
Opskriften er vist 8171 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2012-02-03 19:35:02 Super lækker dessert! Nem at lave, og smager godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne